Διαχείριση εφηβείας

Το Σάββατο 23/10 πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ημερίδα της Εξέλιξης με θέμα “Διαχείριση εφηβείας”. 

Η ψυχολόγος και συγγραφέας κα. Μαρία Σκαρλάτου αναφέρθηκε τόσο στα ζητήματα που απασχολούν συχνά τους εφήβους, όσο και στις διάφορες συμπεριφορές που μπορεί να εκδηλώνουν σε αυτή την ηλικία. Στο τέλος της συνάντησης έγινε συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις των κηδεμόνων των μαθητών.

Εξετάσεις Προσομοίωσης 2021

Η Εξέλιξη, από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας της συμμετέχει στον -πανελλαδικά- καθιερωμένο θεσμό των Εξετάσεων Προσομοίωσης της ΟΕΦΕ.

 Τα θέματα της Βιολογίας θα είναι διαθέσιμα από τις 5/5  τόσο για τους μαθητές του φροντιστηρίου, όσο και για οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, χωρίς κάποια περαιτέρω δέσμευση.

Εκδήλωση για το νέο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο

Στις 17 Απριλίου και ώρα 9.00 μ.μ. η Εξέλιξη, σε συνεργασία με την Orientum σύμβουλοι σταδιοδρομίας, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο σε ό,τι αφορά τις αλλαγές που έρχονται στην παιδεία με την ψήφιση του νέου εκπαιδευτικού νομοσχεδίου. Η θεματολογία του webinar περιλαμβάνει:

  • Τράπεζα θεμάτων
  • Ελάχιστη βάση εισαγωγής
  • Αλλαγές στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
  • Μέγιστος χρόνος φοίτησης στα Α.Ε.Ι., κ.α.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και απευθύνεται στους μαθητές του φροντιστηρίου, καθώς και τους κηδεμόνες τους.